KUTIJA ZA SVE


Od sada u ponudi možete naći kutije za lekove, rukavice i maske za lice. Ili jednostavno, kutije za "šta vam je potrebno".


U mogućnosti smo da u izuzetno kratkom roku proizvedemo kutije po vašoj meri, po vašim specifikacijama za vaše potrebe, a možete izabrati i neki od naših rasklopa.
Spremni smo za novi izazov!


ROK IZRADE 4 DANA

U roku od 4 dana možemo vam isporučiti inicijalni tiraž kutija po specifikacijama iz ponudjenih formata. Takodje, u mogućnosti smo da izraradimo kutije po vašoj specifikaciji u najkraćem mogućem roku.


RASKLOP KUTIJE

Na vama je da odaberete rasklop, materijal a mi ćemo vaš zahtev sprovesti u delo na najefikasniji mogući način. Po tome nas prepoznaju!


PROCES PROIZVODNJE

Svi materijali i celokupan proces proizvodnjeje u skladu sa Led UV Eco Printed a možete izabrati jedan od 3 tipa kartona GC1, GC2 (100% celulozni) ili Chromo karton (40% recikliran)

RASKLOPI

Rasklope iz naše ponude možete prepoznati kao standarde industrije. Garantuju maksimalnu uštedu materijala kao i efikasnu i sigurnu formu u sklopljnom stanju. Ukoliko se vaš zahtev ne uklapa u predefinisane rasklope – ne brinite. Naše iskustvo vam može garantovati da vam možemo ponuditi najbolje moguće rešenje.

LET'S PRINT

SLEDEĆI KORAK


Potrebno je da nas kontaktirate i iznesete svoj zahtev. Možete izabrati neki od naših rasklopa ili poslati svoj. Ukoliko nemate rasklop, dovoljno je da nam pošaljete vaš proizvod, a mi ćemo sami učiniti ostalo. Na raspolaganju vam je i naš dizajn i pre-press team kako bi skratili vreme proizvodnje i smanjili mogućnost greške na minimum.


Raspolažemo velikom količinom materijala za sve vaše zahteve.

LET'S PRINT