ŠTAMPARIJA

PRINTING HOUSE

Živimo štampu od 1992. godine. Mala porodična firma je brzo izrasla u jednu od najsavremenijih štamparija u zemlji. Vodili smo se poslovnom filozofijom koja objedinjuje ljude i tehnologiju u savršeno usklađenom procesu.

Tri načela Čugura printa su “tim kao porodica, najnovije tehnologije u štampi, potpuna posvećenost poslu”. Tako smo postali mesto za oblikovanje ideja u proizvode vrhunskog kvaliteta.

Uvek prvi.

Poznati smo po tome što znamo da prepoznamo i što donosimo svetske trendove u zemlju. Mi smo prva štamparija sa potpuno ekološki zaokruženim procesom štampe u Srbiji. Čuvajmo prirodu, ali stvarno.

Polazna i završna tačka: kvalitet.

Kada živite ono što radite, težite savršenom. A naši klijenti znaju da cene našu posvećenost – kad jednom rade sa nama, ostaju da rade sa nama. Saznajte zašto.

Ideje su brze. Mi smo brži.

Naša omiljena disciplina je inventivnost. Uz pomoć savremene tehnologije i tima profesionalaca, svaka ideja dobije svoj praktičan oblik.

DONESITE NAM IDEJU

Uklapamo se u rokove.

Preciznost u štampi prelazi i na druge aspekte našeg poslovanja. Zato što se sve radi na jednom mestu, i uz automatizaciju procesa štampe, eliminiše se mogućnost ljudske greške, a postiže se veća efikasnost i produktivnost. Morate da probate.

Prepoznati smo.

U poslednjih deset godina mnogo puta smo nagrađivani za dizajn i kvalitet svojih proizvoda na mnogim međunarodnim manifestacijama. Upoznajte se sa nama.